Plaški kom d.o.o.

Tko smo i koja je naša zadaća ?

Plaški kom d.o.o. je komunalno poduzeće u 100 % vlasništvu Općine Plaški.
Poduzeće je osnovano 2013 godine. Primarne djelatnosti firme su odvoz i prikupljanje otpada, upravljanje grobljima, čišćenje i održavanje javnih površina te djelatnosti zimske službe.
Pored primarnih djelatnosti vršimo i usluge radnim strojevima. Poduzeće u svom vlasništvu ima komunalni kamion, kombi, radni stroj – kombinirku, komunalni traktor koji je opremljen malčerom i posipačem, motorne pile i motorne kosilice, te traktorsku kosilicu.

Pružamo sve vrste komunalnih usluga

Naši djelatnici su naša snaga

Plaški kom d.o.o. ima ukupno 5 stalno zaposlenih djelatnika na terenu koji brinu o čistoći naše Plaščanske doline te svim ostalim komunalnim zahtjevima koji se svakodnevno pojavljuju.

Osim toga imamo i 2 povremeno zaposlena djelatnika koji vrše košnju trave na ukupno 22 groblja kojima Plaški kom d.o.o. upravlja.

Na uredskim i administrativnim poslovima rade 3 djelatnika i direktor društva. 

U našem uredu na adresi 143. Domobranske pukovnije br. 5 svakim danom od 08-13h možete izvršiti uplatu naših usluga – odvoza otpada i grobnih naknada,a utorkom i četvrtkom obavljamo naplatu vodnih usluga za ogulinsku tvrtku Vodovod i kanalizacija d.o.o.

Osim toga svakodnevno smo dostupni za sve vrste informacija i na broju telefona 047/573074